VIDEO: Țurțuri uriași, de 10 metri. Trafic blocat pe DN 15

DRDP Brașov
DRDP Brașov

Traficul a fost blocat pe Drumul Național 15, în județul Mureș, din cauza țurțurilor. Aceștia s-au format pe versantul de lângă șosea și au dimensiuni de aproximativ 10 metri. Autoritățile au blocat drumul pentru a înlătura pericolul. 

Autoritățile au desfășurat astăzi o amplă operațiune de degajare a țurțurilor de pe Drumul Național 15. Traficul rutier a fost restricționat pentru a se evita accidentele. 

”Pe lângă angajați ai SDN Mureș participă și ofițerii ISU Mureș, Primăria cu utilaje și angajații Salvamont. Toate instituțiile au fost coordonate prin Comitetul pentru Situații de Urgență”, susțin reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. 

Țurțurii care au chiar și 10 metri înălțime s-au format pe versnți între localitățile Lunca Bradului și Neagra. Doi dintre aceștia au căzut în cursul zilei de ieri pe carosabil, iar traficul s-a desfășurat cu dificultate. Zona a fost semnalizată corespunzător de către drumari, iar un echipaj a intervenit permanent pentru înlăturarea bucăților de gheață ce ajungeau pe șosea. 

Vezi și: 

Guvernul, cetățenie română unui rus. Care este adevăratul motiv

Georgică Severin, interviu bombă la DC News. Nu pierdeți exclusivitățile momentului!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel