VIDEO Turiști înzăpeziți la Cabana Susai. Jandarmii au intervenit în toiul nopții

Mașini înzăpezite. Foto: IJJ Prahova
Mașini înzăpezite. Foto: IJJ Prahova

Jandarmii s-au chinuit mai bine de patru ore să scoată din zăpadă mai multe mașini neechipate corespunzător. Zece turiști au rămas blocați pe un drum montan care face legătura spre Cabana Susai.

Zece turiști, cu trei autoturisme, au rămas înzăpeziți pe un drum montan care face legătura spre Cabana Susai din județul Prahova. Jandarmii au intervenit și i-au ajutat pe aceștia să ajungă cu bine în oraș. Intervenția a durat câteva ore bune.

”În noaptea de 06.01 2020, în jurul orelor 22.30, o echipă de trei jandarmi montani, din cadrul postului de jandarmi montan Azuga, a intervenit pe Valea Azugii pentru recuperarea unui număr de 10 persoane ce au rămas înzăpezite cu trei autoturisme, aproape de cabana Susai. Ajutorul a fost cerut prin numărul unic de urgență 112. Intervenția a fost una de durată din cauza stratului mare de zăpadă și din cauza faptului că mașinile nu erau echipate corespunzător pentru condițiile meteo. Acțiunea s-a încheiat în jurul orelor 03.00, toate persoanele au ajuns cu bine în oraș fără a avea nevoie de îngrijiri medicale”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel