VIDEO - Tânără forțată să se prostitueze, gest disperat. S-a aruncat de la etaj pentru a scăpa

Tânără forțată să se prostitueze, gest disperat. S-a aruncat de la etaj pentru a scăpa / Foto: Pixabay
Tânără forțată să se prostitueze, gest disperat. S-a aruncat de la etaj pentru a scăpa / Foto: Pixabay

O tânără forțată să se prostitueze s-a aruncat de la etajul unei clădiri din Turcia pentru a scăpa.

O tânără s-a aruncat de la etajul unei clădiri în Turcia, pentru a scăpa de bărbații care o forțau să se prostitueze, transmite Realitatea Plus. Atenție! Imagini care va pot afecta emoțional! 

Fata, în vârstă de 19 ani, de origine iraniană, ar fi fost răpită de un grup de bărbați, care ar fi torturat-o și ar fi obligat-o să se prostitueze. Pentru a scăpa de acest coșmar, tânăra a recurs la un gest disperat. Aceasta s-a aruncat pe fereastră, de la o înălțime de 9 metri.

Deși martorii au încercat să o convingă să renunțe la un astfel de gest, fata a ieșit pe geam și s-a aruncat în gol. S-a izbit de o mașină parcată înainte de a ateriza pe trotuar. Tânăra a supraviețuit căderii, dar s-a ales cu răni grave și a fost transportată la spital. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, dar până acum agresorii nu au fost identificați.

Descinderi în 5 județe. Peste 40 de fete au fost obligate să se prostitueze în România și în străinătate

În urmă cu două săptămâni, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București -  Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.C., au efectuat 44 de percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Ilfov, Dâmbovița, Iași și Constanța, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de constituire/aderare la un grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani, anunță IGPR într-un comunicat. 

14 persoane, bănuite de constituire/aderare la un grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani,  ar fi recrutat, transportat și găzduit (în România și în străinătate-Germania, Anglia, Scoția, Danemarca, Țările de jos, Austria și Elveția), în scopul obligării la practicarea prostituției, peste 40 de tinere.

Victimele aveau o situație materială precară, erau lipsite de educație sau proveneau din familii dezorganizate. Fetele ar fi fost recrutate din România prin metoda „loverboy”, transportate, găzduite și, ulterior, determinate prin amenințări și violențe să practice prostituția în diferite imobile din București, precum și în cluburi sau bordeluri din țările vestice, în folosul material al membrilor grupului infracțional organizat, precizează IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel