VIDEO. Tânără din Olt, bătută cu bestialitate de un băiat de 16 ani

Foto cu rol ilustrativ
Foto cu rol ilustrativ

O tânără  de 18 ani din Olt a fost bătută cu bestialitate în plină stradă de un băiat de 16 ani.

O tânără din comuna Călui, județul Olt, a fost lovită cu bestialitate de un adolescent de 16 ani, transmite RealitateaPlus. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere, iar imaginile au creat revoltă pe rețelele de socializare. Băiatul a lovit-o pe tânăra în vârstă de 18 ani până când aceasta s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț. 

În imaginile video se vede cum tânăra stă pe marginea străzii. La un moment dat apare fugind spre ea un băiat. Acesta o lovește puternic, iar fata cade la pământ. Adolescentul nu se oprește aici și continuă să o lovească cu sălbăticie, până când tânăra ajunge într-un șanț. S-a potolit abia atunci când un prieten a intervenit și i-a spus să înceteze. Băiatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar oamenii legii încearcă acum să afle de ce a recurs băiatul la acest gest.

„În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză,  polițiștii au reținut minorul pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat unității de parchet competentă, cu propuneri legale.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, citează Gazeta Nouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel