VIDEO. Scandal la Mitropolia din Iași. Au jurat pe Biblie că îngroapă securea războiului

Zeci de romi s-au luat la bătaie în curtea Mitropoliei din Iași.

Mai mulți romi s-au luat la bătaie joi seara în curtea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, scrie Vremeanoua.ro. Potrivit presei locale, ar fi vorba despre aproximativ 20 de romi, membri ai aceleași familii. Ei ar fi venit la Mitropolie pentru a încheia o judecată stabor. Ar fi vrut să jure pe Biblie că îngroapă un conflict mai vechi. Totuși, atunci când au ieșit din biserică s-au luat iar la ceartă, iar scandalul a degenerat în bătaie. Oamenii din apropiere au sunat la 112. La fața locului au intervenit jandarmii, Poliția Locală și angajați ai Poliției Naționale.

„Conflictul a fost inițial în curtea Mitropoliei după care scandalagiii au ieșit în afara curții. La caz au intervenit jandarmii și polițiștii. O parte dintre bărbați au fost încătușați pentru a-i putea duce la secție, în vederea verificărilor. În prezent aproximativ 20 de persoane se află la secția 3 Poliție pentru verificări și stabilirea situației de fapt. Toți sunt membri ai aceleiași familii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

În imaginile video puteți vedea cum scandalagii sunt urcați rând pe rând în mașina poliției. Staborul este o judecată a romilor, care funcționează independent de judecata instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel