VIDEO Româncă, Italia, a maltratat doi bătrâni. Totul a fost filmat

Poliția din Livorno a emis un ordin de expulzare împotriva unei românce pentru maltratarea a doi bătrâni, cuplu, într-un azil.

Poliția din Livorno, în numele Procuraturii, a emis un ordin de expulzare împotriva unei îngrijitoare, în vârstă de 60 de ani, de naționalitate română, pentru maltratarea a doi bătrâni, cuplu, de 85 și 89 de ani. Românca, lucrătoare ca infirmieră într-un azil, a îngrozit autoritățile din Italia după ce a fost filmată în timp ce îi lovea pe cei doi bătrâni.

Cele două persoane au fost încredințate ei pentru îngrijire, pentru că rudele nu aveau pisibilitatea de a-i îngriji. După o primă sesizare, a fost instalată o cameră de supraveghere în camera bătrâneilor.

Femeia de 60 de ani a fost surprinsă de camerele de supraveghere din azil, lovindu-i, scuipându-i și înjurându-i pe cei doi bătrâni, potrivit filmării facute publice de today.it.

VIDEO

Imaginile scot în evidență cum românca împinge violent o femeie cu handicap în pat, fără ca soţul ei să poată interveni, mai mult de teamă să n-o păţească şi el. Familiile bătrânilor au denunțat-o pe româncă la poliție imediat ce au văzut imaginile terifiante.


Infirmiera care câștiga 1.400 de euro pe lună a fost concendiată și pusă sub acuzare de autoritățile italiene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel