(VIDEO) - Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, se dezlănțuie artistic pe scena Filarmonicii. Val Vâlcu: "Mie mi se pare o greșeală ce s-a întâmplat cu cântărețul Jador"

Sursa foto/Pagina Facebook Jador
Sursa foto/Pagina Facebook Jador

O întreagă dezbatere a ocupat timp și spațiu de frunte, atât în presă cât și în mediul virtual, conflictul dintre cântărețul de manele Jador și primarul Timișoarei, Dominic Fritz, după ce acesta din urmă a decis să îi anuleze artistului un concert organizat la Filarmonica din Timișoara.

Ca într-o încercare de a da replica cântărețului Jador, actual primar al Timișoarei, Dominic Fritz, a luat microfonul să le arate oamenilor cum sună valoarea și s-a urcat pe aceeași scenă  pentru a presta un număr artistic.

Invitat într-o emisiune la B1Tv, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a ținut să precizeze:

"La disperare, încearcă să îi mai îmbuneze pe timișoreni pentru că el este hulit peste tot pe unde apare, e chiar gonit, nu îndrăznește să meargă în locuri libere. Pur și simplu în situația asta a ajuns după ce a lăsat spitalele în ger, bolnavii sufereau acolo, maternități, creșe, școli lăsate in frig. 

Și în situația asta a recurs în a-și valorifica un talent pe care îl are. Trebuie recunoscut, nu a sunat așa de bine precum mă așteptam eu, dar eu i-am dat o diplomă pentru calitățile sale în ale muzicii. Eu zic că a recurs la acest gest de disperare", a declarat fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Val Vâlcu: "Mie mi se pare o greșeală ce s-a întâmplat cu cântărețul Jador"

Invitat în emisiunea realizată la B1Tv, jurnalistul Val Vâlcu a amintit de o situație similară și anume un spectacol de "stand up comedy care a fost pus pe acea scenă unde s-au făcut și bancuri porcoase și au fost folosite cuvinte cum se folosesc la stand-up comedy și nu s-au scorojit pereții, nu a căzut ziditura de pe zidul Filarmonicii", a declarat jurnalistul.

"Nu înțeleg cum vrea să fie Timișoara un oraș al deschiderii, o capitală culturală? Europa are și manele și fado portughez și Bach. De ce am devenit dintr-odată atât de pestriți?", a încheiat Val Vâlcu. 

Nicolae Robu: "Nu am nimic împotriva genului de muzică"

"Nu am nimic împotriva genului de muzică, pentru că nu sunt eu trimisul Domnului să stabilesc ce să se cânte și ce să nu se cânte. Când e vorba de celebrități precum este acest tânăr Jador, lumea este mai este mai sensibilă și nu pentru etnie, ci pentru celebritatea pe care o are.

Toată lumea trebuie să se poată bucura de ceea ce îi face plăcere și infrastructura pe care o avem trebuie pusă la dispoziție, dar fiecare lucru trebuie să fie la locul lui. Și eu consider că nu acolo trebuia să se facă concertul de manele.

Greșeala impardonabilă a fost că după ce s-a dat deja acceptul să se organizeze acolo concertul și s-au pus bilete în vânzare, la sesizarea unui consilier local, Roxana Iliescu, presa a ieșit și a mediatizat faptul și atunci Fritz cu ai lui au dat înapoi și au interzis spectacolul, când ar fi trebuit, din respect pentru ceilalți, să-l mute într-o altă sală ", a mai declarat fostul primar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel