VIDEO. Ploaie de cannabis în Tel Aviv. "A sosit timpul"

O dronă zburătoare aruncă cannabis peste Tel Aviv.

O dronă a aruncat pachete cu cannabis peste o piață principală din Tel Aviv, joi, după ce activiștii care doreau să legalizeze drogul în Israel au promis buruieni gratuite din aer pe rețelele de socializare, transmite Reuters. Poliția a declarat că a arestat doi bărbați care au operat  drona care a zburat peste Piața Rabin.

„A sosit timpul. Este o pasăre? Este un avion? Nu, Drona Verde îți trimite cannabis gratuit din cer.”, a scris grupul de pro-legalizare Green Drone pe canalul său de Telegram. 

Într-o declarație, polițiștii au declarat că suspectează că plicurile sunt pline cu „un drog periculos” și că ofițerii au reușit să le recupereze câteva zeci. Site-ul de știri Maariv, care a publicat fotografii cu drona care aruncă pachetele, a declarat că trecătorii au luat unele dintre ele înainte de sosirea poliției. Filmările arată oamenii care mergeau prin traficul aglomerat pentru a ridica pachete care căzuseră pe străzi.

În prezent, utilizarea medicală a canabisului este permisă în Israel, în timp ce utilizarea recreativă este ilegală, dar în mare parte criticată. În mai, Israelul a dat aprobarea exporturilor de cannabis medical, deschizând calea pentru vânzările în străinătate, cu privire la care guvernul se așteaptă să le producă venituri de sute de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel