VIDEO. Plantație de canabis întinsă pe 6 hectare. Peste o TONĂ de droguri au fost confiscate de DIICOT

Procurorii DIICOT au făcut o captură impresionantă. 6 hectare de canabis au fost descoperite în Dâmbovița.

În urma a 8 percheziții, DIICOT a confiscat 250 de kilograme de plante susceptibile a fi canabis, peste 300 de sticluțe de ulei de cânepă și aproximativ 120 de kilograme de semințe de cânepă, se arată într-un comunicat emis de Poliția Română.

”Poliţiştii au efectuat 8 percheziţii domiciliare în judeţele Dâmboviţa, Ilfov, Prahova şi în municipiul Bucureşti, în localităţile Morteni, Afumaţi, Popeşti-Leordeni şi Ştefeşti şi au  pus  în executare 7 mandate. Astfel, au fost descoperite 250 de kilograme de plante susceptibile a fi canabis, 335 de sticluţe de ulei de cânepă, 123 de kilograme de seminţe de cânepă şi o tonă de masă verde, ce a fost sigilată corespunzător.  

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii mai 2020, cei în cauză ar fi cultivat cânepă cu conţinut de THC pe 6 hectare, în localitatea Morteni, fără a deţine o autorizaţie necesară în acest sens. Ulterior, masa vegetală obţinută ar fi fost transportată pentru uscare într-o hală din localitatea Afumaţi. Plantaţia ar fi fost înfiinţată în scopul procesării şi extragerii uleiului de cânepă pentru folosirea terapeutică, nefiind destinat pieţei de consum.", a transmis, vineri, Poliţia Română.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel