VIDEO Pacient umilit cu un salam într-o ambulanță SMURD

FOTO: captură
FOTO: captură

Un pacient a fost umilit într-o ambulanță SMURD.

Un pacient a fost umilit cu un salam într-o ambulanță SMURD, susține România TV. În imaginile difuzate de postul TV se vede cum un angajat al serviciului de urgență atinge pacientul cu un salam pe față și face câteva precizări. 

De altfel, imaginile au fost postate și pe mai multe rețele de socializare. 

Inspectoratul general pentru Situații de Urgență a reacționat imediat. 

”Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, filmate într-o ambulanță SMURD, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență dezaprobă ferm atitudinea manifestată de acest paramedic, în relația cu victima.

Pentru identificarea imediată a persoanei responsabile și aplicarea măsurilor în consecință, am solicitat unităților subordonate documentarea situației și comunicarea urgentă a datelor și informațiilor care să facă posibil acest lucru.

În sprijinul acțiunilor întreprinse la nivel instituțional, adresăm public rugămintea ca toți cei care dețin indicii să vină în sprijinul demersului nostru și să ne li pună la dispoziție.

Asigurăm opinia publică/cetățenii în slujba cărora personalul IGSU își duce misiunile la îndeplinire că astfel de manifestări nu vor fi tolerate, iar măsurile adoptate împotriva celor care aleg un astfel de comportament vor fi pe măsura faptelor lor”, se arată într-o postare pe Facebook a IGSU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel