VIDEO ȘOCANT: Bărbat sechestrat de controlorii RATB în București- EXCLUSIV

Caz șocant în București, vineri dimineață. Un bărbat, Ștefan Belulescu, care se pregătea să plece din țară a fost REȚINUT pe stradă de trei controlori RATB. 

De ce? I-a furat, a spus unul dintre controlori. Cum i-a furat? Nu avea plătită călătoria și controlorii i-au dat amendă. Le-a dat o bancnotă de 100 de lei. Unul dintre controlori i-a tăiat chitanță, pe care a scris "fără CI", adică bărbatul nu se identificase. Un al doilea controlor i-a dat restul 50 de lei. Ulterior, i-a dat restul și cel care-i tăiase chitanța.

Controlorii au explicat că au banii pe gestiune și pot dovedi că "au fost furați". Un al treilea controlor spunea că a sunat la 112, la Poliție, și că va veni poliția în două minute. El a înțeles, după ce mai mulți trecători i-au explicat, că "s-au băgat într-o mare belea" când au decis să-l rețină pe bărbat. În acel moment, al treilea controlor a spus că ai săi colegi vor explica la Poliție, dacă sunt ei vinovați, distanțându-se de ei. Asta, și după ce bărbatul sechestrat a sunat, de asemenea, la Poliție. În cele din urmă, disperat că va pierde avionul, cel reținut de controlorii RATB le-a dat 50 de lei acestora pentru a-l lăsa în pace. 

Bărbatul privat de libertate de controlorii RATB este analist financiar și este originar din Craiova. 

 
 
 


loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +3    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.de2