VIDEO - O tânără a fost agresată sexual de peste 400 de bărbați în Pakistan. Imagini cu un puternic impact emoțional!

O tânără a fost agresată sexual de peste 400 de bărbați în Pakistan / Foto: Pixabay
O tânără a fost agresată sexual de peste 400 de bărbați în Pakistan / Foto: Pixabay

O tânără din Pakistan a fost agresată de peste 400 de bărbați. 

Poliția din Pakistan a deschis dosare împotriva a sute de bărbați neidentificați după ce o tânără a fost agresată sexual și pipăită de o mulțime de peste 400 de bărbați, într-un parc din Lahore, în timp ce realiza un videoclip pentru TikTok, scrie The Guardian.

Atacul șocant a fost surprins pe mai multe videoclipuri. În imagini se vede cum sute de bărbați o doboară pe tânără în timp ce se afla în parcul Greater Iqbal din Lahore, făcând un videoclip TikTok alături de prieteni. În plină zi, bărbații au ridicat-o pe tânăra femeie și au aruncat-o între ei, rupându-i hainele, atacând-o și pipăind-o. Femeia a depus ulterior o plângere la poliție.

″Mulțimea m-a tras din toate părțile într-un aşa hal, mi-au rupt hainele. Am fost aruncată în aer. M-au agresat.″⁣, a declarat femeia, potrivit unei comunicări a Poliției.

Victima susține că mulțimea i-a furat și banii, cerceii și un telefon. Filmările au provocat un val furie în Pakistan. Oamenii au cerut pe rețelele de socializare pedepsirea tuturor celor implicați.

Intervenția autorităților

Ministrul Informației din țară, Fawad Chaudhry, a declarat că au fost făcute deja câteva arestări. Unii autori au fost identificați cu ajutorul imaginilor CCTV, precum şi în urma relatărilor martorilor oculari. Chaudhry a spus: ″Lucrăm la asta la maximum. Premierul a aflat despre asta″⁣.

Președintele Partidului Popular Pakistanez, Bilawal Bhutto Zardari, a declarat că incidentul ar trebui să ″rușineze fiecare pakistanez″⁣ și că ″⁣vorbește despre putrezirea societății noastre″⁣.

Cântărețul pakistanez Farhan Saeed a spus că este „dezgustat, furios, cu inima frântă, rușinat că oamenii din această țară continuă să facă aceste acte oribile în fiecare zi”.

Senatorul pakistanez Sherry Rehman a declarat că o implozie recentă a violenței împotriva femeilor sugerează că problema se înrăutățește în Pakistan. „Majoritatea cazurilor sunt ignorate, îngropate sau ignorate în cultura patriarhală de reducere la tăcere a victimei”, a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel