VIDEO. Momentul în care un BMW se izbește într-un semafor și se rupe în două. Doi oameni au murit

Momentul în care un BMW se izbește într-un semafor și se rupe în două / Foto: Captură video Youtube
Momentul în care un BMW se izbește într-un semafor și se rupe în două / Foto: Captură video Youtube

Un accident îngrozitor a fost suprins de camera de bord a unui șofer aflat în trafic. 

Un accident îngrozitor a fost filmat pe o stradă din Odesa, Ucraina. Camera de bord a unui șofer aflat în trafic a surprins momentul în care un BMW s-a izbit violent de un semafor și s-a rupt în două. Șoferul și pasagerul din dreapta au murit pe loc, relatează Știri.md.

Momentul tragediei a fost surprins  și de camerele de supraveghere montate în apropiere. Din imagini se vede cum mașina lovește lateral stâlpul și se rupe în bucăți. Totul a durat o fracțiune de secundă. Potrivit anchetatorilor, șoferul BMW-ului avea viteză când a pierdut controlul volanului. Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi nu au mai avut nici o șansă. Șoferul și pasagerul au murit pe loc, iar în filmare se aude cum șoferul care se afla în trafic spune: "Gata sunt morți. Clar sunt morți". Bărbatul pare șocat de ceea ce a văzut. Șoseaua era umedă și e posibil ca șoferul mașinii implicate în accident să fi pierdut controlul volanului, mai ales că avea și viteză mare. Totuși, circumstanțele producerii accidentului urmează să fie stabilite de experți.

 

Ministrul Sportului, Eduard Novak, ar fi fost implicat într-un accident de mașină

Sindicatului Național Sport și Tineret (SNST) susține, într-o postare pe site, că ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, ar fi fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se deplasa, duminică, între Bacău și Buzău, la volanul autoturismului de serviciu aflându-se chiar oficialul.

„Ministrul Eduard Novak a fost implicat într-un accident auto ieri (n.r. duminică), 13 iunie 2021, pe șosea, în apropiere de Buzău. Sursele noastre ne-au relatat că mașina ministerului a fost prinsă într-un carambol pe șosea, când se întorcea de la Bacău. În condițiile unui trafic aglomerat, pe carosabilul plin de apă, a fost de ajuns un moment de neatenție pentru ca mai multe mașini să se tamponeze, a fost un accident în lanț, iar una dintre mașini a fost cea a Ministerului Tineretului și Sportului.”, se susține în informarea apărută pe snst.ro.

VEZI ȘI: Femeie din Galați, prinsă băută la volan, fără permis și cu doi copii în mașină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel