VIDEO. Momentul în care o fată de 15 ani este RĂPITĂ de pe stradă, în Cluj Napoca. Reacția trecătorilor, HALUCINANTĂ

Captură video Știri de Cluj
Captură video Știri de Cluj

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni, după ce au răpit o fată de 15 ani, de pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni, după ce au răpit o fată de 15 ani, de pe o stradă din Cluj-Napoca. Incidentul a fost surprins de camere de supraveghere din apropiere. În imaginile video se vede cum aceștia ies din mașină, fug și o înhață pe fata de 15 ani. O târăsc pe jos până la mașină, iar apoi o bagă în autoturism. În zonă se aflau zeci de oameni, care au privit terifiați cele întâmplate, dar nu au intervenit în nici un fel.



"La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Biroul de Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei 1 Poliţie au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal (...). În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi la data de 14 ianuarie, în jurul orei 18,40, cu privire la faptul că o tânără care se afla pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca ar fi fost constrânsă să urce într-un autoturism, care ulterior a fost pus în mişcare", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.

Fata a reușit să fugă



Fata a reuşit, la un moment dat să iasă din maşină.

"Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a coborât din autoturismul menţionat şi ar fi contrâns-o fizic pe tânăra de 15 ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, să urce în interiorul acestuia. După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecţiei străzilor Cuza-Vodă - Frédéric Joliot-Curie, tânăra a deschis una dintre portiere şi a ieşit afară din interiorul autovehiculului. În baza sesizării s-au constituit echipe operative complexe pentru identificarea în cel mai scurt timp a autoturismului şi a persoanelor implicate, iar în cursul nopţii maşina indicată a fost depistată pe raza localităţii Ciucea, în judeţul Cluj", se mai arată în comunicat, transmite Agerpres.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, iar ulterior au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel