VIDEO - Momentul în care ministrul Sănătății britanic o sărută pasional pe asistenta-amantă

Momentul în care ministrul Sănătății britanic o sătură pasional pe asisteanta / Foto: Facebook Matt Hancock
Momentul în care ministrul Sănătății britanic o sătură pasional pe asisteanta / Foto: Facebook Matt Hancock

Ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce săruta o consilieră, iar imaginile au ajuns acum în spațiul public. 

Scandal uriaș în Marea Britanie, după ce fostul ministrul al Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce săruta o consilieră. Deși este căsătorit și are trei copii cu soția sa, oficialul avea o aventură cu angajata. Imaginile au fost făcute publice de tabloidul The Sun, iar ministrul a fost dur criticat. Pe filmare se vede cum Matt Hancock, aflat într-un birou, pândește la ușă dacă nu vine nimeni. După, închide ușa și o îmbrățișează pasional pe consilieră, apoi o sărută. Cei doi își zâmbesc și vorbesc.

În urmă cu câteva zile, Matt Hancock și-a cerut scuze pentru apariția acestor imagini, mai ales că deja existau mai multe controverse legate de consilierul său principal. Femeia este o prietenă pe care a angajat-o la sfârșitul anului trecut. În scuzele comunicate, Hancock a mai precizat că ”accept faptul că am încălcat regulile de distanțare în aceste circumstanțe”. 

„Am dezamăgit oameni și îmi pare foarte rău. Rămân concentrat pe scoaterea țării din această pandemie și aș fi recunoscător dacă eu și familia mea am avea mai multă intimitate privind această problemă personală”, a spus adăugat Hancock, pe 25 iunie. 

Totuși, a doua zi, acesta a anunțat că demisionează. El și-ar fi dat demisia nu pentru că s-a sărutat cu un angajat, ci pentru că a încălcat regulile de distanțarea impuse în contextul pandemiei de COVID-19. 

"Le datorăm oamenilor care au sacrificat atât de multe în această pandemie să fim oneşti când i-am dezamăgit aşa cum am făcut-o eu încălcând regulile", a explicat el în scrisoarea de demisie adresată prim-ministrului Boris Johnson, reiterându-şi scuzele.

Johnson a răspuns că regretă primirea scrisorii

"Ar trebui să fii extrem de mândru de munca ta. Sunt recunoscător pentru sprijinul tău şi cred că contribuţia ta la serviciul public este departe de a se fi încheiat.", a afirmat Johnson, potrivit Agerpres. 

Noul ministru al Sănătăţii a fost numit Sajid Javid. El a declarat duminică că prioritatea sa în funcţie va fi ca ţara sa să revină la "normalitate" după pandemia de coronavirus "cât mai devreme şi cât mai rapid posibil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel