EXCLUSIV  VIDEO filmări ”secrete” Colectiv. Cui folosesc înregistrările publicate la prezidențiale

Anca Murgoci / 24 oct 2019 / 12:26 Salveaza PDF Comentarii

La patru ani de la incendiul din Colectiv, în plină campanie electorală pentru prezidențiale, ziarul Libertatea a publicat o filmare realizată de subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU ajuns la locul tragediei.

Libertatea spune că subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov, ajuns la locul dezastrului, este cel care a filmat. Dar videoul arată exact ca un film, presărat cu momente bine alese pentru a stârni revoltă și lacrimi. Videoul se încheie artistic: cu un telefon care sună în gol în clubul făcut scrum. Pare greu de crezut că subofițerul era acolo pentru a stoarce lacrimi în loc să fie pentru a prezenta obiectiv adevărul, fără nuanțe care nu au cum să nu te afecteze emoțional.

Filmările date în plină campanie electorală, după ce au stat în sertar patru ani, par a fi în replică la dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna.

Candidatul USR - PLUS a scăzut în sondaje și cumva trebuia reanimat fenomenul #Rezist. Trebuie aduși la urne oamenii care au votat, la alegerile trecute, anti-PSD, pe fondul urii față de Liviu Dragnea, dar care acum nu mai vin să-și exprime opțiunea.

Vizează electoratul #Rezist, fiind problema celor care votează după incendii cu morți, după dinamite emoționale în general. Emoția este pentru haștag, oameni care nu votează de obicei.

Pentru a nu lăsa loc interpretărilor, înregistrările trebuiau să fie prezentate obiectiv, să vorbească prin ele însele, nu să te orienteze cum să privești ce poți vedea singur.

VEZI ȘI: VIDEO filmări "secrete" de la Colectiv. DINAMITĂ emoțională: marile întrebări după publicarea înregistrării

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28