VIDEO Cum arată și cât au costat verighetele de cununie ale lui Nicki Minaj cu Kenneth Petty

Nicki Minaj s-a cununat cu Kenneth Petty la sfârșitul lunii octombrie în cadrul unei ceremonii secrete. 

Soţul cântăreţei Nicki Minaj, producătorul muzical Kenneth Petty, a plătit 1,1 milioane de dolari pentru verighetele cu care cei doi s-au cununat la sfârşitul lunii octombrie, în cadrul unei ceremonii secrete, scrie Agerpres după o relatare EFE.

Rafaello and Co, casa de bijuterii de unde au fost comandate verighetele, a dezvăluit această informaţie portalului de specialitate E! News, precizând că Petty a plătit şi a controlat personal preţioasele inele. Casa de bijuterii i-a felicitat pe cei doi miri Petty şi Minaj postând o înregistrare video cu cele două verighete. În imagini poate fi văzut inelul rapperiţei cu un diamant mare, de 17 carate, însoţit de alte două briliante cu transparenţa VVS2, de calitate superioară.

Verigheta lui Kenneth Petty, care a fost închis din 1995 timp de patru ani pentru tentativă eşuată de viol asupra unei tinere, are diamante mai mici şi o inscripţie pe care scrie 'Barbie & Ken'.

Bijuteriile au necesitat mai multe luni de creație

Potrivit bijutierilor, Kenneth a dorit o verighetă pe măsura "personalităţii" lui Nicki Minaj, astfel încât a fost nevoie de mai multe luni de creaţie.

Interpreta unor hituri ca 'Anaconda' sau 'Superbass' şi-a surprins fanii la 21 octombrie cu anunţul căsătoriei sale secrete.

Cei doi soţi au profitat săptămâna trecută de sărbătoarea Halloween pentru a se costuma în Joker, respectiv Harley Quinn, şi au afişat mândri verighetele.

Nicki Minaj a stârnit stupoare în septembrie când a anunţat că se retrage din activitatea muzicală pentru a se dedica familiei. Ulterior, ea a lansat un nou cântec alături de Normandie şi Ariana Grande pentru coloana sonoră a noului film din franciza 'Charlie's Angels', care va fi lansat pe ecrane la 15 noiembrie.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

A small word from Jennifer Tilley as #TheBrideOfChucky ???? Heavy on the Sleeze ???? ???????????????????? ????

O postare distribuită de Barbie (@nickiminaj) peOct 30, 2019 la 9:41 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel