VIDEO cu momentul în care un elicopter se prăbușește. La bord se afla un ministru din Mexic

VIDEO cu momentul în care un elicopter se prăbușește. La bord se afla un ministru din Mexic  /  Sursă foto: Captură YouTube
VIDEO cu momentul în care un elicopter se prăbușește. La bord se afla un ministru din Mexic / Sursă foto: Captură YouTube

Un elicopter s-a prăbușit în Mexic. La bord se afla ministrul de Interne al statului Veracruz.

Un elicopter Mi-17 s-a prăbușit imediat după decolare în Mexic. Momentul prăbuşirii aeronavei a fost filmat de un martor ocular şi a ajuns pe reţelele de socializare.

La bord se aflau ministrul de Interne al statului Veracruz și alţi câțiva pasageri. Ministrul se afla într-o misiune de evaluare a consecințelor uraganului care a lovit unele zone. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a avut de suferit, scrie Publika.

Imagini șocante cu prăbușirea unui avion militar în apropiere de Moscova

Imagini șocante în Rusia, unde un avion militar aflat în faza de testare s-a prăbușit în apropiere de Moscova. Toate cele trei persoane aflate la bord, printre care și un pilot foarte experimentat, erou al Rusiei, au decedat în tragedia aviatică.

Un martor a filmat momentul prăbușirii avionului de tip Iliușin. Din imagini se observă că, la un moment dat, unul dintre motoarele aeronavei ia foc în timpul zborului. După câteva secunde, avionul începe să piardă din altitudine până în momentul în care lovește solul.

Mai multe echipaje de salvare au intervenit rapid la locul prăbușirii, însă nu i-au mai putut salva pe cei trei militari aflați la bord. A fost deschisă o anchetă în acest caz pentru depistarea cauzelor prăbuşirii, scrie Publika (vezi imaginile AICI).

Incident deasupra Mării Negre. O aeronavă rusească a fost interceptată de două avioane britanice

Două aeronave Eurofighter Typhoon aparţinând Forțelor Aeriene Regale Britanice au executat marți, 17 august, o misiune de poliție aeriană în spațiul aerian internațional deasupra Mării Negre, pentru interceptarea unei aeronave a Federației Ruse.

Dirijarea, controlul şi coordonarea misiunii au fost gestionate de către controlorii de trafic aerian din cadrul Centrului de Operaţii Aeriene.

Centrul NATO de operaţiuni aeriene combinate (CAOC) Torrejón a ordonat decolarea celor două aeronave Eurofighter Typhoon aflate în serviciul de luptă Poliție Aeriană în România sub comandă NATO. Decizia a fost luată în urma detectării activității aeriene a Federației Ruse în apropierea Regiunii de Informare a Zborurilor (Flight Information Region – FIR) București, în spațiul aerian internațional deasupra Mării Negre (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel