VIDEO. Caz REVOLTĂTOR! Muncitor român din Olanda, snopit în bătaie de managerul unei agenții de plasare a forței de muncă

Un muncitor român din Olanda a fost bătut cu bestialitate de fiul patronului unei agenții de plasare a forței de muncă.

Caz revoltător în Olanda. Un muncitor român a fost bătut crunt de fiul patronului unei agenții de plasare a forței de muncă. Imaginile îngrozitoare au apărut în presa olandeză. Bărbatul a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, fără să riposteze. Înregistrarea teribilă care durează aproape un minut a apărut și pe internet și a fost distribuită de sute de muncitori. Ambasada României din Țările de Jos a sesizat autoritățile competente, transmite RealitateaPlus. Între timp, firma a anunțat că fiul patronului care ocupa postul de manager a fost demis.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, românul bătut a declarat că scandalul a avut loc în urmă cu două săptămâni. El s-ar fi trezit într-o dimineață și ar fi anunțat că nu vrea să meargă la muncă. Acest lucru l-a înfuriat pe agresor.

"Au încercat să mă bage cu forța în mașină, ca să mă ducă la muncă, iar eu nu am vrut. Și apoi a venit fiul patronului, iar după nici 30 de secunde a început să mă bată.O săptămână nici nu m-am putut ridica din pat. Am avut urechea ruptă. Și m-am speriat după ce mi s-a întâmplat asta, așa că am fugit de la firmă. A venit un prieten după mine și m-a dus în Anglia", a povestit muncitorul român.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel