VIDEO. Boris Johnson flutură acordul post-brexit în fața britanicilor, prezentându-l drept un "cadou" de Crăciun

Premierul britanic, Boris Johnson, a fluturat sutele de pagini ale acordului comercial post-Brexit, prezentându-l drept un "cadou" de Crăciun.

Premierul britanic, Boris Johnson, a fluturat joi seară sutele de pagini ale acordului comercial post-Brexit încheiat cu câteva ore înainte cu Uniunea Europeană ca un "cadou" de Crăciun pentru britanici, notează Agerpres, citând AFP:

"În seara asta de Ajun, am un mic cadou pentru cei care căutau să citească ceva în toropeala de după masa de Crăciun", a declarat şeful guvernului conservator într-o înregistrare video publicată pe Twitter. "Iată-l: veşti bune, iată un acord, un acord pentru a aduce siguranţă firmelor şi călătorilor şi tuturor investitorilor din ţara noastră cu începere de la 1 ianuarie, un acord cu prietenii şi partenerii noştri din Uniunea Europeană", a spus el.



"Acord de divorț"


Acest acord de divorţ între Londra şi Bruxelles, pe care a obţinut să fie votat datorită largii majorităţi din parlament, a fost "doar antreul". Acordul de liber-schimb încheiat joi este "ospăţul", "plin de peşte de altfel", a continuat şeful guvernului conservator, glumind în legătură cu unul din principalele subiecte de neînţelegere în cursul tratativelor. "Cred că va fi baza unui parteneriat fericit, încoronat de succes şi stabil cu prietenii noştri din UE în anii care vor veni.", a declarat Boris Johnson mulţumit.

"Iată, este o veste bună de la Bruxelles, acum e timpul pentru varză", mâncarea preferată a britanicilor, "şi Crăciun fericit tuturor", a încheiat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel