Video. "Bombardierul" cu Mercedes, reținut din nou. De această dată și-a violat partenera și a bătut-o

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 au pus în aplicare, sâmbătă, un mandat de percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare. În urma efectuării percheziției domiciliare, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Este vorba despre același individ care în urmă cu câteva luni fugea de poliție într-un Mercedes, în sectorul 4 al Capitalei. Apoi, în timp ce polițiștii îl căutau, aceștia râdea de ei și îi amenința în filmulețe postate pe Instagram. De această dată, este vorba de fapte chiar mai grave. 

"Când partenerul de viață devine stăpânul vieții tale! O femeie din Capitală a trecut prin momente greu de suportat. Bărbatul cu care avea o relație, cel care trebuia să o protejeze, s-a transformat într-un monstru. A decis că poate să facă ce vrea cu ea. Sub amenințări, a filmat-o în ipostaze denigratoare, iar când i-a dat voie să plece a amenințat-o că o să facă publice imaginile. Au urmat câteva luni de chin! În final, bărbatul a făcut publice imaginile. Abia atunci femeia și-a luat inima în dinți și a cerut ajutorul poliției. La prima oră a dimineții colegii noștri i-au bătut la ușă. Momentan a fost reținut pentru 24 de ore. Este cercetat acum pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare. Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva. Dacă totuși cineva se confruntă cu așa ceva este foarte important să ceară ajutorul polițiștilor din timp. Astfel de fapte se plătesc în fața legii!" anunță Poliția Capitalei. 

„În fapt, la data de 15 martie 2023, Secția 7 Poliție a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relație ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuința acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violență și amenințări să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale și ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecente și denigrante. De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relația, amenințând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023.

Totodată, în aceeași zi, ar fi primit amenințări cu acte de violență și cu moartea, prin intermediul unui apel telefonic. Cu privire la aceste aspecte, ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu”, se arată într-un comunicat al poliției Capitalei.

Video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel