VIDEO - Bătaie în toată regula în Parlament. Aleșii armeni și-au împărțit pumni și picioare. Nici jurnaliștii nu au scăpat

Bătaie în toată regula în Parlament. Aleșii armeni și-au împărțit pumni și picioare / Foto: Captură video Realitatea Plus
Bătaie în toată regula în Parlament. Aleșii armeni și-au împărțit pumni și picioare / Foto: Captură video Realitatea Plus

A fost bătaie în toată regula în Parlamentul din Armenia.

A fost bătaie în toată regula în Parlamentul din Armenia, transmite Realitatea Plus. Aleșii poporului și-au împărțit pumni și picioare. Nici măcar jurnaliștii nu au scăpat de îmbrânceli. 

Totul a pornit după ce mai mulți deputați ai partidului aflat la guvernare s-au năpustit asupra unui membru al coaliției de opoziție. Acesta din urmă îi numise pe miniștrii Apărării trădători de țară, acuzându-i că favorizau și scuteau anumite persoane de la îndeplinirea serviciului militar.

Situația a degenerat, iar deputații au început să se lovească între ei fără menajamente. În imaginile video se poate observa cum zeci de parlamentari se îmbrâncesc și se ceartă, lovindu-se cu pumnii și picioarele. Scandalul a fost atât de mare, încât a fost nevoie de intervenția Serviciului de Securitate de Stat. Agenții au intrat în sală și a încercat să-i potolească pe bătăuși. Pentru calmarea spiritelor s-a luat o pauză. Parlamentarii, însă, nu s-au liniștit nici de data asta și, prin urmare, a fost anunțată o altă pauză.

Și jurnaliștii au fost luați pe sus și evacuați de urgență din boxa de unde asistau în Parlament. Procurorii armeni au deschis o anchetă și spun că vor investiga bătaia care a avut loc între parlamentari.  Atenție, imagini cu impact emoțional!

BĂTAIE între doi deputați de la Chișinău

Doi deputați din Parlamentul de la Chișinău, Grigore Novac și Lilian Carp, s-au îmbrâncit în momentul în care unul dintre ei a încercat să intre în tipografia unde se anchetau niște nereguli făcute de oamenii lui Dodon. Incidentul s-a întâmplat în ianuarie 2020. 

Deputatul PAS, Lilian Carp și deputatul PSRM, Grigore Novac, s-au îmbrâncit la Editura „Universul”, tipografie de stat, acolo unde ar fi fost tipărite ilegal ziarele electorale ale candidatului independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon.

Conflictul între cei doi legislatori s-a iscat în momentul în care deputatul PAS, Lilian Carp, a încercat să intre în încăperea tipografiei unde oamenii legii documentau acțiunile care au avut loc ăn acea zi.

Mai multe microbuze pline cu ziare tipărite în favoarea candidatului independent, susținut public de PSRM, Igor Dodon, au fost surprinse în atunci în apropiere de Editura „Universul”, care este o tipografie de stat, iar în ziare se raporta o tipografie privată. Totul se întampla înaintea alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, câștigate ulteior de Maia Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel