VIDEO - Accident GRAV în Timiş. 6 victime, dintre care doi copii

Accident GRAV în Timiş. 6 victime, dintre care doi copii / Foto: Captură video Timiș Online
Accident GRAV în Timiş. 6 victime, dintre care doi copii / Foto: Captură video Timiș Online

Un accident grav s-a produs în Timiș. 

Patru adulţi şi doi copii au fost răniţi într-un accident rutier grav care a avut loc în localitatea Comloşu Mare din județul Timiș, scrie Realitatea.net. Poliţia Timiş a precizat că un bărbat în vârstă de 62 de ani a condus un autoturism pe un drum comunal, iar la pătrunderea pe drumul naţional DN 59C, în localitatea Comloşu Mare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, care circula regulamentar.

„La sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că în accident au fost implicaţi patru adulţi şi doi copii aflaţi în două autoturisme. După triajul medical efectuat de către medicul SAJ Jimbolia s-a constat că şoferul unuia dintre autoturisme necesita transportul la spital, celelalte persoane prezentând contuzii minore şi au refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La fața locului a intervenit o autospecială A3003, un echipaj SMURD tip B şi 10 subofiţeri şi cu un elicopter SMURD. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident grav și în Timișoara

Un alt accident grav a avut loc în orașul Timișoara. Trei oameni au fost răniți și patru mașini au fost avariate, după ce un bărbat în vârstă de 59 de ani a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă de un bărbat în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar. Ulterior, autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte patru mașini ce se aflau într-o parcare special amenajată. În consecință, trei oameni au fost răniți, doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani. Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Carambol cu 5 mașini, în Dâmbovița

Un alt accident rutier grav s-a produs, luni seara, pe DN 72 A,  pe raza localității Voinești, de pe Valea Dâmboviței.

Într-o coliziune în lanț au fost implicate cinci mașini. Din fericire în acest accident nu au existat victime, doar pagube materiale serioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel