Videanu, precizări cu privire la acuzația de subminare a economiei

videanu
videanu

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a scris, pe pagina de socializare, anumite precizări cu privire la acuzația adusă de DIICOT, de subminare a economiei naționale. 

Adriean Videanu a precizat că transmite mesajul pentru o "informare precisă şi corectă a opiniei publice şi pentru a elimina orice speculaţie sau deformare a realităţii".

Iată ce a scris:

"1. NU am negociat niciodată cu nici un om de afaceri, cu atât mai puţin cu cel invocat public, acordarea vreunei facilităţi.

2. Extrasele din stenograme care circulă în mass media sunt prezentate fragmentat, rupte din context, într-o succesiune aleatorie, creând astfel o imagine de ansamblu FALSĂ.

3. Nu am primit nicio informare expresă din partea organelor abilitate ale statului privind constituirea unui grup infracţional.

4. Reamintesc faptul că în anul 2008 s-au aprobat facilităţi pentru toţi consumatorii întreruptilibili din România în anumite condiţii, facilităţi care expirau în martie 2009, şi am propus Guvernului României, printr-un memorandum conform prevederilor legale în vigoare, luarea unei decizii de continuare a acordării acestor facilităţi. Conform legislaţiei în vigoare, DECIZIA A FOST A GUVERNULUI ROMÂNIEI. Menţionez că NU am semnat în nume personal nici un ordin de ministru în acest sens.

5. Sunt gata ca, în orice clipă, să prezint toate informaţiile pe care le deţin instituţiilor în drept.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel