Victoria Nuland la Moscova. Ce se află pe agenda oficialului american

Victoria Nuland, subsecretarul de stat american pentru Afaceri Eurasiatice,  se află într-o vizită de două zile la Moscova, pentru a discuta cu liderii ruși despre situația din Ucraina și aspecte legate de 'problemele bilaterale' ruso-americane, a informat pe contul său de Twitter secretarul de presă al Ambasadei SUA din Moscova, Will Stevens, potrivit RIA Novosti, TASS și Interfax.

Într-o primă etapă, Nuland s-a întâlnit marți cu 'lideri tineri ruși la Centrul american' din capitala rusă, conform aceleiași postări.

Subsecretarul de stat american are de asemenea programată o întrevedere cu ministrul adjunct de externe al Rusiei, Serghei Riabkov, informează TASS.

Potrivit RIA Novosti, Nuland va discuta cu reprezentanți ai guvernului rus etapele următoarele privind aplicarea acordurilor de la Minsk privind aplanarea conflictului din estul Ucrainei, precum și o serie de probleme regionale.

[citeste si]

După epuizarea agendei vizitei la Moscova, Victoria Nuland se va deplasa miercuri după-amiază la Bruxelles.

Ultima vizită a subsecretarului de stat american în Rusia datează din ianuarie, când s-a întâlnit Vladislav Surkov, consilier al președintelui Vladimir Putin, în localitatea Pionerskoie din regiunea Kaliningrad tot în problema ucraineană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel