Victor Tarhon, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare

foto pixabay
foto pixabay

În cursul zilei de marți, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Victor Tarhon, fost președinte al CJ Tulcea, la patru ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar referitor la finanţarea campaniei prezidenţiale din anul 2009, în care mai apar Elena Udrea, Ioana Băsescu şi alte câteva persoane.

Hotărârea dată de judecătorii CAB nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la instanţă supremă, de către oricare dintre inculpaţi.

Tarhon a transmis, „referitor la evenimentul, care a reținut şi va reţine atenția tuturor canalelor de informare în masă, naționale sau locale (mă refer la sentințele în Dosarul în care şi eu sunt inculpat), doresc să vă informez următoarele: am primit 4 (patru) ani, cu suspendare şi interzicerea pe timp limitat a unor drepturi cetățenești; Sentința NU este definitivă! În atare condiții voi recurge la calea oferită de lege, respectiv apelul.

Până atunci am decis să îmi păstrez calitatea de membru al PMP, cât şi funcțiile în care am fost ales, implicit pe aceea de vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea. Ulterior judecării apelului şi care va aduce cu sine şi sentința definitivă, rămâne să acționez în consecință şi în directă concordanță cu prevederile legale”, informează tulceanoastra.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel