Victor Ponta, verdict pentru TVR

Victor Ponta a vorbit despre situația actuală în care se află TVR după ce ANAF a anunțat, marți, instituirea de popriri pe conturile Televiziunii Române.

"Televiziunea Română este în subordinea Parlamentului României. Noi, la solicitarea Parlamentului României, în 2012 dacă nu mă înșel, am intervenit printr-un program de salvare de care noi ne-am ținut — și conducerea televiziunii nu s-a ținut. Am înțeles că se mai angajează încă vreo 80 de directori, nu știu, 84 sau câți ori fi... Atâta doar. Nu este o instituție în subordinea Guvernului, nu avem dreptul noi să ne pronunțăm. Parlamentul se va pronunța, doar că nimeni nu poate să ceară ANAF-ului să încalce legea, că după aceea răspund ei penal, dacă încalcă legea. Este valabil pentru toată lumea", a declarat Victor Ponta, la conferința de presă organizată cu ocazia lansării spre dezbatere publică a Strategiei Naționale în Domeniul Achizițiilor Publice pentru perioada 2015-2020, precum și două proiecte din noul cadru legislativ.

La rândul său, Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că "este o abordare normală atunci când astfel de situații se întâmplă". "Legea trebuie aplicată, indiferent de care entitate vorbim", a menționat Teodorovici, scrie Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Mircea Radu lovește în TVR. Ce dezvăluiri a făcut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel