Victor Ponta, urmărit penal de DNA. Gabriela Firea: Victor Ponta nu are niciun motiv să își prezinte demisia

Senatorul PSD, Gabriela Firea, consideră că premierul Victor Ponta nu are niciun motiv să își prezinte demisia din funcția pe care o deține și apreciază ca "mai mult decât suspect" faptul că acesta este chemat la DNA în ziua în care este depusă de către Opoziție moțiunea de cenzură.

"Sincer, mi se pare foarte suspect faptul că domnul Victor Ponta este chemat la DNA tocmai în ziua în care este depusă moțiunea de cenzură a celor din PNL. Este cel puțin ciudat acest întreg caz. Instituțiile, în repetate rânduri, au precizat că nu există nicio problemă. Am auzit voci în spațiul public care cereau deja demisia domnului Victor Ponta. Cred că este absurd! Domnul Victor Ponta nu are niciun motiv să își dea demisia, ci trebuie să își încheie mandatul dat de cetățeni. Până la urmă, nu DNA face guvernare!", a declarat Gabriela Firea în cadrul unui comunicat de presă, potrivit Agerpres.

PNL a depus moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Ponta

Potrivit senatorului PSD, premierul Victor Ponta nu a avut niciodată, ca avocat sau în altă calitate, o relație juridică de niciun fel cu Complexurile Energetice Turceni și Rovinari, ca dovadă stând adresele oficiale ale DNA și ANI.

În opinia senatorului PSD, subiectul în discuție reprezintă "o tema reîncălzită", Victor Ponta prezentând documentele care demonstrează "minciunile proferate, la vremea respectivă, de către Băsescu, Blejnar și alții".

Victor Ponta, urmărit penal de DNA. Bogdan Chirieac: "Se pune problema rămânerii sale în funcție"

Direcția Națională Anticorupție a anunțat vineri că procurorii au dispus începerea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor în dosarul de corupție de la companiile energetice Turceni și Rovinari privind încheierea unor contracte de asistență juridică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel