Victor Ponta: Traian Băsescu, momentul în care a devenit RIDICOL

Victor Ponta, Traian Băsescu
Victor Ponta, Traian Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat, la DCNEWS LIVE, că președintele Traian Băsescu este într-o situație cumplită, a ridicolului. 

Citește și Chirieac: Băsescu putea să stea acasă tura asta

"Domnul Băsescu este la apus, se duce spre ridicol. Eu am învățat un lucru în politică: e bine să fii iubit, e mai puțin bine să fii urât, dar singurul lucru cumplit este să fii ridicol. Sunt oameni politici importanți în România care au căzut în ridicol și din PSD, nu vreau să dau nume. Când oamenii râd de tine, nu te votează. Cred că domnul Băsescu este ridicol. Știți care a fost problema mea cu Consiliul European, de săptămâna trecută? Domnul Traian Băsescu a fost ridicol, când te duci la Consiliul European și reprezinți România și ești tu ridicol, și țara cade în ridicol și asta m-a supărat, a fost o umilință pentru noi toți", a declarat premierul Victor Ponta, la DCNEWS LIVE. 

Citește și Adrian Năstase, atac la Băsescu, din cauza relațiilor "personale" în politică

Întrebat când a devenit președintele ridicol, premierul a spus că "atunci când nu a înțeles că un președinte al României nu poate să sacrifice tot, fostul partid PDL, actuala coaliție, România. Nu poți să-ți pui un tricou pe tine, fără să aduci în ridicol funcția de președinte. Chestia cu tricoul e doar una dintre ele. Eu cred că un președinte care se duce la adunarea unui partid care a luat mai puțin decât Mircea Diaconu nu e președinte". 

Citește și Victor Ponta: Două lucruri bune făcute de Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel