Victor Ponta: „România e mai săracă fără Șerban Ionescu.”

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a postat joi pe facebook un mesaj în care își exprimă condoleanţele pentru familia şi admiratorii actorului Şerban Ionescu. El susține că România este „mai săracă”, deoarece „o flacără vie a teatrului şi filmului românesc a ales să se stingă și a părăsit scena.”

„România este mai săracă începând de astăzi, când o altă flacăra vie a teatrului şi filmului românesc a ales să se stingă şi să părăsească scena. Rămân, în urma sa, rolurile mari făcute pe scena TNB-ului. Tocmai de aceea, vă propun să îl avem în faţa ochilor noştri pe Ion, de Liviu Rebreanu, rol pe care domnul Ionescu l-a jucat atât de bine, de memorabil, de autentic. Dumnezeu să îl ierte şi să îi ofere lui Şerban Ionescu odihna pe care a căutat-o în aceste ultime clipe”, a spus premierul într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook.

În mai, imediat ce a ajuns premier, Victor Ponta a anunţat că Guvernul va aloca o sumă din fondul de rezervă aflat la dispoziţia primului-ministru pentru tratamentul actorului.

„Doamne ajută să nu fie prea târziu şi să fie eficient, pentru că sincer, dacă putem să facem ceva o să facem. Să vedem ce ţine de Guvern şi vom ajuta cu mare drag”, a declarat atunci Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel