Urmărește emisiunea live


Victor Ponta: Pentru soția ambasadorului Olandei s-a blocat un etaj al spitalului

Premierul Victor Ponta susține că a ales să se opereze în Turcia pentru că avea nevoie de linişte, iar dacă s-ar fi operat în România ar fi avut parte de un tratament preferenţial. El a precizat că ”pentru operaţia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj al Spitalului Universitar”, iar pentru el s-ar fi blocat două etaje la Spitalul Militar.

Citește și: Victor Ponta se autosuspendă din funcție și îi cere lui Klaus Iohannis să îl numească pe Gabriel Oprea premier interimar

”Ştiau cine sunt, dar şi la noi dacă se operează un prim-ministru din altă ţară nu este acelaşi lucru. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital şi nici un tratament special pe care, inevitabil, l-aş fi avut în ţară. Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru”, a declarat Victor Ponta, duminică, în emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Premierul a adăugat că îşi asumă decizia de a se opera în străinătate.

Soţia ambasadorului Olandei la Bucureşti, Matthijs van Bonzel, a fost operată la picior, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă, de către medicul Cătălin Cîrstoiu.

Vezi și: Ponta a dezvăluit momentul rupturii din relația cu Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel