Victor Ponta: Oare Klaus Iohannis și Ludovic Orban dorm bine?

Victor Ponta are o intervenție pe Facebook referitoare la plecarea românilor la muncă în Germania și Marea Britanie, citând surse din presa celor două state.

"Primele doua stiri din editia de azi a ziarului "Daily Mail" ( peste 1 milion de exemplare vandute zilnic) din Marea Britanie :

1. Prima stire "Primul avion cu 150 de romani a sosit azi - ei urmeaza sa culeaga fructe si legume ca sa salveze culturile din Marea Britanie" / in ziua urmatoare sunt asteptate inca 6 avioane cu romani

2. A doua stire - "rata de infectare cu coronavirus din Marea Britanie inspaimanta Europa"

Oare Premierul Ludovic Orban doarme bine cu gandul ca mai "exportat" niste romani ? O sa ne spuna ca si Marea Britanie este in Uniunea Europeana si beneficieaza de dreptul la libera circulatie?

Oare Presedintele Klaus Iohannis doarme si el bine cand citeste ca sindicatele germane au sarit sa ii apere pe bietii muncitori romani de abuzuri ( pentru ca Guvernul din Romania i-a trimis la munca fara sa ceara macar sa fie platiti cu salariul minim / economie si sa aiba dreptul la ingrijire medicala in Germania)?", a scris fostul premier pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel