Victor Ponta-Ioana Petrescu, CAS. Traian Băsescu: Petrescu, sacrificată. Ponta a aruncat-o în gura lupului

"Bărbat number one!", asta spune Traian Băsescu despre Victor Ponta. Președintele susține că premierul s-a folosit de Ioana Petrescu  în întâlnirea de la Palatul Cotroceni. 

"Doamna ministru a venit dezarmată la întâlnire. Primul ministru a luat-o la negocieri, deși știa că i-a tăiat orice pârghie să reducă CAS-ul. Prima dată a zis că vine singur, dar pe urmă și-a dat seama că cineva trebuie să dea răspunsuri. A fost un bărbat number 1, Victor Ponta! A lăsat-o pe doamna ministru dezarmată după ce i-a tăiat toate pârghiile.

Exclusiv DC News: Ce nu știați despre Ioana Petrescu

Eu sunt convins că această doamnă este bine echipată din punct de vedere teoretic. Marea problemă a dânsei este lipsa de practică, adică a venit prea repede în funcția de ministru. Eu aș fi mai îngăduitor cu dânsa, decât cu premierul. Ea a fost un om folosit la întâlnire și a aruncat-o în gura lupului. Lipsa de caracter a lui Victor Ponta s-a văzut din modul în care a sacrificat-o pe doamna ministru și pe urmă a încercat să o compenseze, dar a fost bărbat adevărat Victor Ponta. Eu nu aș fi făcut niciodată asta unui bărbat, cu atât mai puțin unei femei!", a declarat președintele Traian Băsescu, la EvZ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel