Cristian Citre, concediat de la Digi24. Victor Ponta i-a dat sms jurnalistului

Victor Ponta i-a dat un sms jurnalistului Cristian Citre, după ce acesta a fost concediat de la Digi 24.

Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul pe care i l-a dat lui Cristian Citre și răspunsul jurnalistului.

”Țin să clarific, aici, pe Facebook, o nouă minciună și dezinformare, publicând 2 sms-uri, dintre mine și jurnalistul Cristian Citre, pe care le consider perfect lămuritoare”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

VEZI ȘI: CRISTI CITRE, DAT AFARĂ de la DIGI 24 pentru postările de pe FACEBOOK

Mesajul lui Ponta: "Bună ziua! Am văzut acum o știre că ați fost sancționat din cauza mea! Îmi pare rău, nu am văzut nimic din ce ați scris despre mine, nu m-a supărat niciodată nimic în ce vă privește, nu am vorbit în viața mea cu cineva de la Digi sau din altă parte despre dvs și nu am discutat cu Dl Prelipceanu sau alt șef al postului de foarte mult timp. Îmi asum acest lucru și puteți să folosiți acest sms, deoarece este incorect ca cineva să se folosească de numele meu și este incorect să fiți dezinformat de cineva (care probabil are alte motive să vă sancționeze)! Vă stau la dispoziție pt orice alt detaliu. V.Ponta".

Răspunsul lui Cristian Citre:

"Domnule prim-ministru, îmi pare rău ca numele dvs a fost invocat în această situație. Vă asigur că eu nu v-am invocat în niciun fel și nici că din cauza dvs s-ar fi întâmplat ceea ce s-a întâmplat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel