VICTOR PONTA, fără familie în campania electorală

Premierul Victor Ponta este de părere că familia nu ar trebui implicată în dezbaterile publice din campania electorală pentru prezidențialele din noiembrie. Reacția vine după ce Klaus Iohannis i-a solicitat prim-ministrului să o demită pe Gabriela Firea din funcția de purtător de cuvânt al campaniei, motivul fiind acuzațiile conform cărora acesta nu ar fi un bun președintele pentru că nu are copii.

Vineri, Victor Ponta a scris pe rețeaua sa de socializare că nu este de acord ca un contracandidat, fie că este vorba de Macovei, Iohannis sau Udrea, să fie atacat pe tema familiei în campania electorală.

"Sunt foarte mândru și Fericit de familia mea -nu vorbesc, nu critic și nu sunt de acord că alt contracandidat ( Iohannis, Udrea sau oricare altul) să fie atacat în campanie pe tema familiei! Viața sa privată îl priveste strict pe omul politic în cauză și nu trebuie să fie un subiect de dezbatere publică.

Eu personal voi respecta fără excepție acest principiu oricât de murdare și abjecte vor fi atacurile adversarilor politici (vezi plângerea penală depusă contra sotiei mele de un apropiat al Dlui Iohannis) sau ale unor jurnaliști ( cum sunt cele de ieri la adresa Gabrielei Firea)!", a spus Ponta pe Facebook.

Citește și: VICTOR PONTA, mesaj în memoria victimelor HOLOCAUSTULUI: Autoritățile din România au greșit fundamental față de umanitate  


Marți, într-o conferință de presă, Gabriela Firea a susținut că un bun familist nu înseamnă doar să fie căsătorit, ci presupune ca acesta să aibă și copii, iar din acest punct de vedere Victor Ponta "este un foarte bun familist, ceea ce din nefericire pentru el, Klaus Iohannis nu are această calitate". Întrebată dacă lipsa copiilor ar fi un defect pentru un viitor președinte, răspunsul purtătorului de cuvânt Firea a fost: ”Categoric”.

Totodată, soția premierului, europarlamentarul Daciana Sârbu a declarat în urmă cu câteva zile că își dorește mult ca Victor Ponta să fie președinte, spunând că un om care are copii gândește tot timpul în funcție de aceștia.

În spatele președintelui trebuie să stea familia. Noi nu am vorbit foarte mult despre relația noastră, despre familia noastră. (...) Președintele trebuie să fie un om care are copii și știe până la urmă ce e bine pentru copiii lui. Iar ca tată, cred că ia deciziile și în funcție de acest aspect, sau mai bine zis, în primul rând în funcție de acest aspect", a afirmat Daciana Sârbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel