Victor Ponta, cetăţean sârb, "calitate onorifică şi onorantă"

Victor Ponta, fostul prim-ministru, a primit astăzi cetăţenia Republicii Serbia, el fiind un apropiat al preşedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic.

Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă, pe care o consideră o 'calitate onorifică şi onorantă', după cum a declarat fostul premier, joi, pentru Agerpres.

'Eu sunt consilier onorific al preşedintelui Vucic (preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic - n.r.) din 2016 şi susţin parteneriatul între Serbia şi România şi integrarea Serbiei în UE. Am primit, ca şi alte persoane, această calitate onorifică şi onorantă', a afirmat Victor Ponta.

Precizarea lui Ponta vine după ce a apărut în presă informaţia că ziarul sârb Blic a anunţat că fostul premier a primit cetăţenia sârbă.

[citeste si]

Publicaţia sârbă aminteşte şi că Victor Ponta a fost prezent la şedinţa Parlamentului sârb din august 2016, la invitaţia lui Aleksandar Vucic, unde a susţinut şi un discurs. "Blic" mai notează că Victor Ponta a demisionat din funcţia de prim-ministru al României la sfârşitul anului 2015, după proteste masive care au pornit de la incendiul din clubul Colectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel