Victor Ponta deschide campania electorală cu sobor de preoți la Mănăstirea Nucet

 Victor Ponta, alături de coaliția USD, și-a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare, vineri, de Izvorul Tămăduirii în judeţul Dâmboviţa, la Mănăstirea Nucet. 

Cu toate ca hramul mănăstirii este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, pe 23 aprilie,  în Săptămâna Luminată, de Izvorul Tămăduirii, mii de credincioși se adună la Mănăstirea Nucet pentru a se tămădui cu  apa sfinţită de la fântâna din pădurea aflata în apropierea mănăstirii.

Slujba Sfintei Liturghii va fi oficiată de IPS Nifon – Arhiepiscopul şi Mitropoitul Târgoviştei, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.

Premierul Victor Ponta va fi însoţit şi o serie de lideri marcanţi ai Alianței PSD – UNPR – PC, precum şi de o parte dintre candidaţii Alianței Electorale PSD – UNPR – PC pentru Parlamentul European. De la eveniment nu vor lipsi nici autorităţile judeţene, parlamentarii Alianței Electorale PSD – UNPR – PC, precum şi membrii marcanţi ai PSD Dâmboviţa.

Este important de văzut dacă deputatul Ion Stan, fostul președinte al PSD Dâmbovița și unul dintre cei care au susținut moral și financiar la reconstrucția mănăstirii se va afla în preajma fiefului PSD. Ion Stan a fost demis din PSD în 2012, în urma unui scandal de trafic de influență în care DNA a cerut arestarea preventivă, dar colegii parlamentari nu au încuviințat această măsură.  Ion Stan a rămas să activeze ca deputat independent. 

Sărbătoarea de Mănăstirea Nucet se va încheia cu un praznic, bucatele fiind pregătite de măicuțele mănăstirii.  

Citește și: Ce este interzis să faceți de Izvorul Tămăduiri. Tradiții și obiceiuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel