Victor Ponta, comentariu acid după ce a văzut ultimul sondaj INSCOP

Fostul premier Victor Ponta reacționează după ce a văzut datele care reies din ultimul sondaj de opinie realizat de INSCOP între 21 şi 28 martie, declarându-se încântat de faptul că PSD este pe primul loc în preferințele românilor și, totodată, transmițând săgeți ironice către rivalii săi politici. 

"Din ultimul sondaj de opinie realizat de INSCOP mă interesează în mod deosebit răspunsul la întrebarea privind prioritățile pe care ar trebui să le aibă România (sigur mă bucur fff mult că PSD e pe primul loc în preferințe, dar să recunoaștem că asta se întâmplă și pentru că noul PNL/PDL este cea mai sinistra și ridicolă adunătură de demagogi incompetenți pe care i-am văzut în politica românească din ultimii 150 de ani)!
Aproape jumătate dintre români (45,6%) vor ca prioritatea guvernării să fie creșterea economică și crearea de locuri de muncă - adică exact ce am făcut în 2012-2015 (am atașat datele oficiale ca să nu mai mintă toți propagandiștii că ne lăudăm noi singuri)! Nu cred că în 2016 Guvernul Lui, un guvern tehnocrat, provizoriu și extrem de slăbuț, poate să facă ceva semnificativ!

Important este ca în perspectiva alegerilor PSD - ALDE - UNPR (împreună cu Grupul Minorităților Naționale și chiar cu UDMR) să propună un asemenea plan de dezvoltare pentru 2016-2020! Și românii s-au lămurit deja că doar un asemenea Guvern va fi eficient și nu Guvernul "Omului cu 6 case pierdute"!

De combaterea corupției, văzută ca prioritate de 25% dintre români se ocupă Justiția, Parchetele, DNA și presa, care (sper) nu participă la alegerile din Noiembrie!

Iar PNL rămân să se ocupe de cei 1,8% care "nu știu" ce priorități au!", a scris, joi, pe Facebook, Victor Ponta.

Citește și: SONDAJ INSCOP: PSD crește, PNL continuă să scadă, UNPR, spre dezastru

 

Din ultimul sondaj de opinie realizat de INSCOP mă interesează în mod deosebit răspunsul la întrebarea privind priorităț...

Posted by Victor Ponta on Thursday, 7 April 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel