Victor Ponta: Citiți cu atenție ca să nu fiți intoxicați de propagandă

Victor Ponta a comentat ştirea despre investiţiile străine directe în România, care au fost în primele cinci luni din an de aproape 1,3 mld. euro.

"Vă rog citiți cu atenție aceste date foarte clare și corecte (ca să nu fiți intoxicați de Propagandă)! România merge în direcția bună din punct de vedere economic și social / promulgarea Codului Fiscal va da garanție și avânt acestei creșteri (care îi supără pe adversarii sau competitorii țării noastre).

Update - Codul Fiscal este al României, nu al Guvernului Ponta! A fost votat în unanimitate de Parlamentul României și susținut de comunitatea de afaceri prin Coaliția pentru Dezvoltarea României! Este clar că cei care sunt împotriva Codului Fiscal sunt împotriva intereselor legitime ale României!", a notat premierul pe contul său de Facebook.

Investiţiile străine directe au fost în primele cinci luni din an de aproape 1,3 mld. euro, în creştere cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut, ritm în care au şanse să depăşească la finele anului 3 miliarde de euro, nivel care nu a mai fost atins de cinci ani.

VEZI ȘI: Ministru PSD: Mă bucur că Victor Ponta a pierdut alegerile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel