Ministru PSD: Mă bucur că Victor Ponta a pierdut alegerile

Liviu Pop a menționat că se bucură pentru că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale, în 2014, "cu un număr de voturi mai mare decât l-a avut Traian Băsescu, când a câștigat alegerile în 2004", pentru că "asta înseamnă că cetățeanul are încredere și vine la vot".

De asemenea, ministrul delegat pentru Dialog Social a mai spus că gestul premierului de prelungire a interimatului la PSD "e unul de normalitate pe care ar trebui să îl facă orice președinte de partid", subliniind faptul că "nu există nicio tabără formată" în cadrul PSD, care deține "o conducere funcțională".

"Mă bucur că Victor Ponta a pierdut alegerile cu un număr de voturi mai mare decât l-a avut Traian Băsescu când a câștigat alegerile în 2004, asta înseamnă că cetățeanul are încredere și vine la vot. Cetățeanul participă la vot. Victor Ponta nu este o piatră de moară de gâtul PSD. Astăzi, PSD este funcțional, are o conducere funcțională. Nu există probleme de leadership. Astăzi, în 2015, vă spun că nu există o problemă de leadership în PSD. Mâine o să vedeți decizia Biroului Permanent Național, în sensul acesta", a declarat ministrul delegat pentru Dialog Social la Realitatea TV.

Liviu Pop a afirmat că PNL nu este pregătit să preia guvernarea, opinând faptul că liberalilor le este frică și că vin cu "declarații contradictorii". În acest context, Pop a subliniat că vicepremierul Gabriel Oprea va fi alături de PSD și Victor Ponta, în continuare.

"La nivelul autorităților locale este o frică de semnare a conctractelor. Dacă discutăm de Opoziție, Opoziția actuală e pregătită să preia guvernarea, adică deloc. Nu putem trăda încrederea electoratului. Sunt puncte care poate nu au fost respectate în totalitate, dar sunt și realizări pe care le uităm din păcate prea repede ca națiune. 99 la sută dintre noi suntem siguri că Oprea va fi alături de noi, și față de PSD și față de Victor Ponta", a mai precizat Liviu Pop, conform Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel