Victor Ponta cere control la Romgaz şi Transgaz

Premierul Victor Ponta a anunţat sâmbătă, la Sibiu, că va solicita efectuarea unui control riguros la Transgaz şi Romgaz pentru a vedea cum au fost folosiţi banii în cadrul acestor companii naţionale.

 Premierul a afirmat că îşi doreşte să stopeze afacerile făcute pe spatele societăţilor de stat pentru diverse interese politice, relatează citynews.ro.

"Voi cere, în mod sigur, un control riguros, pentru a vedea cum s-au folosit banii de la Romgaz şi Transgaz. Nu-i schimbăm pe directorii PDL-işti cu directorii USL, Romgaz şi Transgaz reprezintă nu doar o bogăţie a Mediaşului şi a Sibiului, ci a intregii ţări, şi trebuie folosită pentru înteaga ţară", a declarat la Sibiu premierul Victor Ponta.

 Începerea controlului la cele două companii a fost discutată deja cu ministrul Economiei, a mai spus Ponta. "E o chestiune de principiu, la care ţin foarte mult, gata cu afacerile pe spinarea societăţilor de stat şi gata cu acele societăţi de stat care sunt puşculite pentru partid", a mai afirmat premierul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel