Victor Ponta, atacat crunt de un ministru din străinătate

Victor Ponta este criticat în termeni foarte duri de către ministrul maghiar de externe, acesta acuzându-l de minciuni şi extremism.

"Minciuni sfruntate și o pozitie nedemnă pentru un lider politic al secolului 21", a catalogat ministrul ungar de externe declarațiile premierului Ponta despre modul în care guvernul ungar trateaza chestiunea migrației.

Peter Szijjarto a comentat declaratiile lui Ponta conform cărora România se va purta omenește cu migranții, nu ca vecinii săi, care îi duc cu bâtele pe imigranți și îi numerotează.

"O să-i tratăm ca pe nişte oameni, nu cum îi tratează vecinii noştri maghiari, cu bâta şi înseriaţi", a declarat Victor Ponta luni, la Târgu Jiu.

Peter Szijjarto consideră că în mod evident criza politică internă și fragilitatea poziției lui Victor Ponta sunt motivele pentru care premierul român recurge la astfel de „declarații extremiste, mincinoase".

"Guvernul ungar respinge cu fermitate declarațiile lui Victor Ponta și cere primului ministru român să înceteze minciunile la adresa Ungariei", mai spune ministrul ungar de externe, scrie Digi 24.

VEZI ȘI: ISIS a reușit o lovitură teroristă asupra Uniunii Europene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel