Victor Ponta, atac furibund la Liviu Dragnea. Planul șefului PSD

Atacurile dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea continuă. Fostul președinte PSD s-a dezlănțuit miercuri, lansând noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea.

Ponta a dezvăluit la Digi 24 că îl numea pe Liviu Dragnea drept „chelnerul statului de drept”. În plus, fostul președinte PSD a declarat că Dragnea are în plan controlarea instituțiilor statului și impunerea unor oameni în funcții cheie, pe care să-i dirijeze.

„În acest moment este războiul lui Dragnea cu toată România și eu îmi fac o datorie față de toată lumea, să vă spun adevărul despre adevărata față a celui pe care îl numeam `chelnerul statului de drept`. Domnul Dragnea are o politică de a ataca toate instituțiile statului. Vrea să le compromită și să preia puterea asupra lor, prin puterea pe care o are acum în Parlament și Guvern. De fapt, Dragnea vrea să-și pună oameni peste tot, în instituțiile statului, face aceste scandaluri absolut mincinoase, are un aparat de presă pe care-l folosește cu tot cinismul necesar și ușor, ușor, instituție după instituție este acaparată de către oamenii de la Teleorman, de la Teldrum și asta e țara în care trăim", a declarat Ponta la Digi 24.

Ponta: Dragnea, în război cu toată România

„Dragnea minte în niște emisiuni în care nimeni nu-l întreabă nimic, după care fuge de dumneavoastră, de presă, nu dă nicio explicație. De fiecare dată spune că o să spună el, dar nu spune, iar noi alergăm după minciunile lui. Scopul lui, să-l mai spun o dată, ca să-l înțelegeți bine... Scopul lui este să afecteze instituțiile și ușor, ușor, să numească oameni de la Teleorman, din grupul lui infracțional", a subliniat Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel