Victor Ponta, anunț decisiv despre viitorul său politic chiar la Convenţia Naţională Pro România

Foto Facebook Victor Ponta
Foto Facebook Victor Ponta

Victor Ponta a făcut un anunț legat de viitorul său politic.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a făcut un apel către colegii de partid „să se bazeze doar pe ei” în bătăliile electorale şi să se lupte pentru candidaţii formaţiunii la viitoarele alegeri.

„Eu sunt la Pro România şi numai la Pro România o să fiu, şi mă bazez doar pe Pro România. Dacă m-aş baza pe altcineva, ar însemna să fac de fiecare dată aceeaşi greşeală. (...) Mai departe, vă rog să vă bazaţi doar pe dumneavoastră în bătălia electorală care urmează, doar pe dumneavoastră. (...) Suntem Pro România, ne batem pentru candidaţii Pro România”, a declarat, duminică, Victor Ponta.

Întrebat la finalul Convenţiei Naţionale anuale dacă Pro România acceptă o alianţă cu PSD pentru alegerile locale, Ponta a spus: „Nu cred că a vorbit astăzi cineva în mod concret despre o alianţă”.

VEZI ȘI: Cine a venit la Convenţia Naţională Pro România. "Mă bat cu toată lumea la televizor / Închei cu o mărturisire"

Amintim că președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a făcut un îndemn surprinzător membrilor Pro România, la Convenția Națională a partidului. Liderul PSD a făcut apel la o vorbă a mamei sale și a spus: „Hai, treceți odată acasă". Ciolacu a fost huiduit când a spus că Mihai Tudose a fost un premier bun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel