Cine a venit la Convenţia Naţională Pro România. ”Mă bat cu toată lumea la televizor / Închei cu o mărturisire”

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Victor Ponta a dezvăluit, duminică, la Convenţia Naţională Pro România, pe cine mai dorește să aibă alături în partid.

„Am vrut să vorbească mulți colegi care contribuie în egală măsură cu mine la ceea ce facem și la ceea ne propunem în continuare. Mai rog pe cineva să spună două cuvinte. (...) Am întâlnit recent pe cineva pe care vreau să-l conving să se implice politic. Unde este doamna Sarmiza Andronic? Evident că am văzut-o la televizor și am zis că mi-ar prinde bine să am un asemenea coleg. Îți dau ocazia să vorbești", a spus Victor Ponta.

„Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați dat ocazia să vorbesc. Mă bat cu toată lumea la televizor în fiecare zi, dar niciodată nu am avut așa emoții. Vă văd cu o energie pozitivă, foarte implicați și să nu mă puneți să comentez discursurile celor pe care Victor Ponta i-a invitat, că o să iasă rău și nu mai termin.

Îi mulțumesc mult lui Victor Ponta. L-am revăzut săptămâna trecută după trei ani. Unii dintre dumneavoastră știți că i-am făcut campanie în 2016. Cel mai emoționant moment, dar m-a și enervat înfiorător: într-o comună s-au strâns câteva doamne care îi pupau poza. Și am zis dar de ce? Pentru că e frumos și deștept. Le-am dat dreptate, ce puteam să fac?!

O să închei mărturisind că, dacă vreodată voi intra în politică și sper să o fac curând, o voi face la Pro România", a spus Sarmiza Andronic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel