Victor Ponta anunță măsuri după discuții purtate cu mai mulți ambasadori

Premierul s-a întâlnit, joi, cu ambasadorii și șefii de misiune ai țărilor arabe la București, iar după întrevedere a anunțat că Guvernul va „organiza evenimente de business prin care să ne facem cunoscute oportunitățile de afaceri”.

„Am avut o discuție deschisă și consistentă cu ambasadorii si șefii de misiune ai țărilor arabe la București (Maroc, Algeria, Tunisia, Egipt, Irak, Iordania, Palestina, Liban, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Qatar și Sudan). Mi-au împărtășit cu toții aprecierea și imaginea pozitivă pe care România o are în aceste țări. Relațiile de prietenie tradiționale, numărul mare de cetateni care și-au făcut studiile în țara noastră reprezintă atuuri pe care putem să construim. Vrem să dinamizam dialogul politic și relațiile economice.

Vom organiza evenimente de business prin care să ne facem cunoscute oportunitățile de afaceri. Am fost încântat sa văd interesul crescut al acestor state pentru sistemul universitar românesc. Sunt bucuros că tot mai mulți românii descoperă locurile minunate din aceste țări, așa cum le-am cunoscut personal - peste tot unde am fost am simțit că Romania este o țară respectata si romanii apreciati”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: EXCLUSIV! Ce spune un ministru despre demisia lui Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel