VICTOR PONTA a numit-o pe SIMONA HALEP AMBASADOR

Premierul VICTOR PONTA a anunțat că jucătoarea de tenis SIMONA HALEP, finalistă la ROLAND GARROS 2014 și locul 3 WTA, va fi AMBASADOR al turismului românesc.

"Unde este cazul, mărim premiile. În alte părţi facem alte lucruri, pentru că la Simona, care a câştigat aproape un milion, e greu să spui că îi măreşti premiul, dar poţi să faci alte lucruri. Va fi ambasador al turismului românesc", a declarat Victor Ponta, luni seară, în emisiunea „Ediția de seară”, de la România TV.

Vezi și: Culisele interviului Victor Ciutacu-Victor Ponta. "Este primul și ultimul"


Colegi de marcă pentru Simona Halep

În luna martie, Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Dinu Săraru, Dumitru Prunariu, Dan Puric, Ilie Năstase, Oana Pellea, Elisabeta Lipă, Ovidiu Lipan şi Helmuth Duckadam au primit paşapoarte diplomatice, fiind desemnaţi "ambasadori ai turismului românesc", scrie Mediafax.

Proiectul "România Promovată prin Valori" a fost demarat la iniţiativa Departamentului pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism. El a fost lansat prin evenimentul "Ambasadori ai Turismului Românesc", organizat la 19 august 2013. Proiectul reprezintă o nouă formă de promovare a României, care îşi propune să completeze campaniile de imagine aflate în derulare.

Citește și: SIMONA HALEP: Cum îi pot mulțumi românii. Voteaz-o AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel