Victor Ponta a declanșat războiul cu acoperiții din presă

Victor Ponta a declanșat războiul cu două  site-urile de știri, respectiv Hotnews și Ziare.com, acestea publicând texte împotriva lui  la comanda serviciilor secrete, afirmă premierul într-o postare pe Facebook.

"Democrația pe ințelesul ofițerilor "Serviciului de Propagandă" - exemplu!!

Citez din editorialul publicat azi, la ora 7.49 (evident, la subunitatea Ziare.com!!) - "Victor Ponta .. a făcut față atacului PNL, dar cred că nu va face față atacului Justiției. Are în fața lui un zid format din DNA, SRI și Cotroceni, instituții care, în opinia mea, îl vor plecat din fruntea Guvernului."!!!

Editorialul măcar este semnat de un jurnalist care există (nu o "fantomă" cu pseudonim cum este practica la acest site) și reflectă un mod de gândire. Am cel puțin 3 întrebări legitime:

1. Are vreun mandat acest asa-zis jurnalist (sau acest site cu patroni anonimi și finanțare absconsă) să facă afirmații categorice în numele a trei instituții ale Statului Român??? Eu sunt convins că nu, dar perpetuatea acestor practici nu face decât să alimenteze suspiciunile generalizate.

Citește și: Modificarea Constituției: Victor Ponta vrea o întâlnire urgentă a liderilor de partide

2. Este acest mod repetat de aruncare în spațiul public a unor idei nedemocratice o presiune ilegitimă asupra unor instituții? (care dacă nu acționează în modul cerut evident urmează să fie criticate pt asta)?

3. Principiile de societate democratică europeană pe care le dorim cu toții aplicate în România nu sunt de fapt grav puse în pericol de această propagandă privind schimbări de Guvern prin metode și mijloace total nedemocratice, specifice unor dictaturi?

Aștept cu interes opiniile dvs. - între timp o să-mi dedic în continuare energia și puterea actului de bună guvernare (pt care am primit un mandat legitim și democratic în 2012 și pe care vreau să-l duc la bun sfârșit până în Decembrie 2016).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel