Victor Hănescu ofera lecţii de minitenis într-un mall din Capitală

Victor Hănescu va oferi lecţii de minitenis copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, sâmbătă, în cadrul unui eveniment organizat într-un mall din Bucureşti. 

Fostul tenismen doreşte să transmită mai departe cunoştinţele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă prin academia care îi poartă numele şi să îi atragă pe copii spre minitenis. Aceştia vor învăţa lovitura de dreapta, lovitura de rever, serviciul, voleul, dar şi modul de aşezare în teren şi celelalte elemente specifice tenisului de câmp.

Minitenisul, un proiect de suflet

Fostul tenismen recomandă practicarea tenisului pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor. "În cadrul academiei, o parte importantă pe care dorim să o promovăm este minitenisul. Pentru mine, minitenisul este un proiect de suflet, inspirat de copiii din cadrul academiei şi de convingerea că, pe termen lung, practicarea sportului alb are beneficii în dezvoltarea armonioasă a copiilor", a declarat Hănescu.

Cursanții, copii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani 

Evenimentul organizat de Academia Victor Hănescu va avea loc la Mall Promenada, sâmbătă, 2 iunie, la ora 10,00. Copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani prezenţi vor fi împărţiţi în şase grupe, conduse de către un antrenor, printre care se află şi Victor Hănescu. Lecţiile de minitenis oferite gratuit se vor desfăşura pe patru terenuri de mici dimensiuni amplasate pe terasa mall-ului. La finalul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii pentru copiii participanţi, precum şi o sesiune de autografe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel