Victor, fiul premierului, adoptat. Viorica Dăncilă, declarații care te fac să plângi

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Într-un cotidian online deținut de un trust elvețian a apărut știrea că Victor, fiul premierului Viorica Dăncilă, a fost adoptat. Viorica Dăncilă a vorbit, în premieră, despre acest subiect. 

Victor Dăncilă a fost înfiat, în 1990, de tânăra ingineră Dăncilă, care avea, la acel moment, vârsta de 26 de ani. În ziar, au fost prezentate fotografii și declarații ale familiei biologice.

Marți, de la ora 21:00, Viorica Dăncilă, la Antena 3, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, a răspuns atacurilor murdare lansate la adresa familiei sale.

Iată ce a declarat Viorica Dăncilă vizavi de scandalul adopției:

”M-am gândit mult dacă să vorbesc despre această mizerie, dar am hotărât că trebuie să vorbesc. Este pentru prima și ultima dată când vorbesc despre acest subiect. Voi notifica, prin avocați, publicațiile care vor trata această temă printr-un mod atât de josnic. Mă așteptam la orice, dar ca să faci referire la așa ceva... nu mă gândeam. Nu e corect să intri cu bocancii murdari în sufletul cuiva. Am făcut cel mai bun lucru din viața mea. Dacă aș da timpul înapoi, aș face la fel. Nu am făcut nimic ilegal”, a spus Viorica Dăncilă.

”Povestea a început pe 4 ianuarie 1990. (...) Copilul era abandonat și plângea non-stop. M-am dus la spital să-l văd împreună cu două prietene ale mele. Am vorbit cu femeia care l-a lăsat acolo și mi-a zis că nu are cum să-l ia acasă. Copilul ar fi ajuns la un orfelinat.

Am văzut un ghemetoc, mic, de patru zile care plângea foarte tare. Parcă își striga disperarea că este singur. Mi-am dat seama că acesta era destinul meu, să ajut acel copil. M-am dus acasă, am vorbit cu soțul meu. Prima dată, nu a fost încântat. Mi-a zis: ai 26 de ani, suntem tineri, cum te vei descurca? Eram la început de drum, nu aveam nici casa toată mobilată. Am simțit că nu pot să abandonez acel suflețel. Parcă plângea strigându-și disperarea. Soțul meu l-a iubit de cum l-am adus acasă. L-a idolatrizat. Pe 6 ianuarie, m-am internat cu el în spital. Trebuia să mă acomodez. După două săptămâni, am mers acasă. Nu mă mai dezlipeam de el. I-am acordat toată dragostea noastră. Este copilul nostru și îl iubim foarte mult. Îmi aduc aminte prima dată când a zis mama, apoi spunea numai tata. Îl luam peste tot cu noi. Mama mea l-a răsfățat foarte mult. Am încercat să îi facem toate poftele. Avem o familie fericită”, a mai spus premierul.

”M-am întâlnit cu femeia care l-a abandonat. Mi-a mulțumit. Mi-a zis că se bucură că acest copil este într-o familie. Am vrut să o adopt și pe fetiță, dar nu-mi permiteam. Eram la început de drum. Dădeam toți banii pe laptele praf. Există certificat de naștere. Prima dată, a fost pe alt nume. Ulterior, am schimbat pe numele Dăncilă. E născut pe 1 ianuarie 1990. I-am spus Victor pentru că am sperat că neșansa lui se va transforma într-o victorie. I-am dat și numele Florin”, a mai zis Viorica Dăncilă.

VEZI ȘI: Fiul Vioricăi Dăncilă, adoptat. Chirieac, despre "marele adevăr" publicat de un trust elvețian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel